Victoria Beckham, Klan Kardashianů, Rosie Huntington-Whitely a také Emily Ratajkowski nebo Brad Pitt. Celebrity přicházejí do tohoto luxusního hotelu z celého světa. Z fotek, které zveřejňují na svých sociálních sítích, jde vidět, že je to jedno z nejvíce fotogenických míst na světě. Jeho vrcholem je plavecký bazén, nad nímž se tyčí 165 milionů let staré skály. Celý hotelový komplex má rozlohu 600 hektarů a svou atraktivitu si získal mimo jiné také tím, že se svou polohou odlišuje od typických dovolených na pláži nebo ve městě.

Nachází se na hranici Arizony a Utahu a leží uprostřed kaňonu Grand Staircase-Escalante, který se pyšní více než 1 milionem akrů chráněné půdy. Třešničkou na dortu je i fakt, že tato oblast byla poslední, která byla v USA zmapována. Pokud nemáte soukromé letadlo, nejrychlejší způsob jak se tam dostat je auto. Leží pouze 4 hodiny jízdy od Las Vegas.

V okolí hotelu najdete kaňony, hory, řeky a pouště. Zabavit se můžete pěší turistikou do nedalekých slotových kaňonů nebo výletem na ferraty. Dalším oblíbeným lákadlem je plavba na klidných vodách nedalekého jezera Powell, jízda na koni nebo let horkovzdušným balónem. Milovníci wellness mohou využít kosmetické služby nebo prožít typický indiánský rituál.

Samotné apartmány mají výhled na poušť a na západ slunce. Jsou situované tak, že se se sousedy vzájemně nevidíte, takže máte absolutní soukromí. Samozřejmostí jsou podlahy z bílého kamene, betonové zdi, přírodní dřevo a kování z černé oceli. Každý apartmán má venkovní salonek a krb s otevřeným výhledem na poušť. Některé pokoje mají vlastní bazén a střešní terasy. Typická večeře se v tomto hotelu skládá například z kořeněného pouštního vodního melounu, polévky a tortilly s grilovaným pstruhem.

Amangiri Resort patří pod Švýcarskou síť hotelů Aman Group S.a.r.l. a na TripAdvisoru má hodnocení 4,5 hvězdiček. Cena za noc v této pouštní oáze začíná na 36 tisících Kč. S sebou si můžete vzít i svého domácího mazlíčka nebo děti.

Jak na hotel reagují samotné celebrity?

"Dobrodružný čas," napsala Jenner k sérii fotografií na svém Instagramu. Ležela na bílých křeslech, obklopena tyčícími se kaňony.

Kim Kardashian zde dokonce oslavila v roce 2017 své narozeniny a o rok později taktéž Kourtney Kardashian. Letos v květnu Kourtney, Scott a jejich tři děti tam opět odjeli na dovolenou.

Tento týden se navíc na Instagramu objevily fotky modelky Rosie Huntington-Whiteley, která pobyt v bazéně a na terase komentuje slovy "Výlet s mými nejlepšími kamarády".

Zdroje: www.insider.com, www.theglobeandmail.com