Podivná záře nad Pacifikem

Výskyt podivných jevů není na naší planetě ničím ojedinělým. Často jsme svědky nejrůznějších zpráv o UFO a dalších podivných "věcí" na naší obloze. Jednou z nich byla i záře, která se objevila nad Tichým oceánem.

Zachytil ji jeden z pilotů a stala se ihned virální senzací. Spekulacím a konspiračním teoriím se nekladly meze.

Na fotografii pilota se objevila podivná červená světla. Nikdo netušil, kde se vzala a co jsou vlastně zač. Světla nad Pacifikem tak doslova ohromila všechny, kdo je spatřili.

Červená světla zachytil pilot přelétávající nad Tichým oceánem v červenci 2022. Byla dobře zřetelná a viditelná z výšky několika desítek tisíc kilometrů. Ihned se roztrhl pytel s pochybnostmi, co za touto podivnou září stojí.

Americký pilot Dustin Maggard pořízením snímků červených světel z 16. července způsobil senzaci. Nikdy předtím se totiž s ničím podobným nesetkal. A nebyl sám. Vyrojily se spekulace, zahrnující teorii o návštěvě mimozemšťanů až po tajné vojenské cvičení.

Až 95 % lidí vůbec netušilo, co záhadná světla mohou znamenat.

Nadpřirozený jev?

Lidé byli vyděšení, mnoho vědců dlouho nemělo sebemenší tušení. K rozluštění záhady červené záře nad Pacifikem pomohl až Niel Jacob. Meteorolog a odborník na modelování počasí všem objasnil, o co se jedná.

Pro více informací se podívejte na toto video:

Zdroj: Youtube

Podle Jacoba nebyla světla ničím jiným, než pouhým odrazem LED osvětlení, patřící rybářským lodím. Jacob bedlivě prostudoval všechny snímky a záběry, které vznikly a dal tak této záhadě jasné a srozumitelné vysvětlení.

Světla zachycená nad Pacifikem tak nebyla mimozemskou záhadou ani jiným podobným jevem.

"Jednalo se o komerční rybářské lodě, které lovily pacifické saury pomocí velmi jasných červených soustav LED světel," uvedl Jacob.

Související články

Právě taková světla jsou potřeba, aby přilákala tento druh ryb. Pacifické saury jsou ryby podobné makrelám a jsou vzácným úlovkem pro každého rybáře.

Jacob tak pomohl vyřešit záhadu, která děsila každého, kdo ji spatřil. Podle něj jsou ale LED světla lodí tak pronikavá, že jsou viditelná dokonce z vesmíru.

jpcvanheijst.com, www.kktv.com, www.fox5vegas.com