Další prožitá etapa života s koncem letošního roku pomalu končí a zanedlouho přichází nová. V horoskopu pro rok 2022 se dozvíte, co vás v obecné rovině čeká, a jak vám budou ke všemu přát i hvězdy. Veškeré události bude silně ovlivňovat především pět planet: Mars, Venuše, Merkur, Jupiter a Saturn.

Berani by měli udělat maximum pro zdraví

V první čtvrtině roku neočekávejte žádné výrazné změny. Zařaďte neutrál, pilně a tvrdě pracujte a buďte maximálně trpěliví. Vše se vám v budoucnu mnohonásobně vrátí. V roce 2022 byste se měli zaměřit ze všeho nejvíce na své zdraví. Zvolte jedině zdravý životní styl a v případě, že mu neodpovídá váš jídelníček a pohyb, přehodnoťte jej. Zdraví by v tomto roce mělo být vaší prioritou.

Býky čekají překvapivé úspěchy

Nejlepším obdobím ve všech směrech pro vás bude začátek roku 2022. Jestliže plánujete zásadní změny, udělejte to právě v tuto dobu. V pracovních oblastech se dočkáte úspěchu a zaslouženého finančního ohodnocení. Soužila vás dlouhodobá nemoc? Vypadá to, že v tomto roce ji dostanete pod kontrolu. Dostatečně myslete i na své duševní zdraví a vyzkoušejte třeba jógu nebo plavání.

Blíženci si budou plnit všechny sny

Rok 2022 pro vás bude opravdu jedinečný. Zcela jistě se vám podaří dotáhnout do zdárného konce všechny vaše sny a cíle. Jen vše dobře plánujte. Pozor však na zbytečně přehnané sebevědomí! Pokud zůstanete pokorní, užijete si veškerý obdiv okolí. V druhé polovině roku hlídejte svou tělesnou váhu, vyhýbejte se nezdravým pokrmům a dostatek času věnujte aktivnímu pohybu.

Raci si musejí dát pozor na své zdraví

Vaším hlavním úkolem bude roce 2022 tvrdá práce a pečlivost. Proto si dávejte malé cíle, které bez problému splníte, usnadní vám to veškeré plánovaní času. Velikou opatrnost si zaslouží především vaše zdraví. Pokud jste v minulé době řešili závažný zdravotní problém, mohl by se opět ozvat. Proto vsaďte na jakoukoliv prevenci. Zároveň dbejte na zdravou výživu a pravidelně se hýbejte.

Lvi budou dělat zásadní rozhodnutí

Vaším hlavním úkolem bude nastavení rovnováhy mezi profesním a osobním životem. Připravte se, že budete muset udělat důležité rozhodnutí, které vám přinese dost velkou úlevu. Předtím, než budete do čehokoliv investovat, pečlivě si prověřte veškeré dostupné informace. Když budete opatrní, v budoucnu se dočkáte velká odměny.

Panny zažijí vzestupy a pády

Během celého roku 2022 buďte maximálně opatrní ve všech svých činnostech. Nejprve si vše pečlivě promyslete a teprve potom jednejte. Vsaďte na svůj instinkt a nechte se jím vést. Jestliže budete jednat proti svým morálním zásadám, mohlo by se to nepříznivě odrazit na vašem duševním zdraví. Nebojte se změn, přinesou vám velkou úlevu.

Váhy začnou realizovat své nápady

Konečně se rozhoupete a odhodláte se experimentovat. Dočkáte se tak mnoha obdivných pohledů. Zdravá zvědavost dá správný směr všem vašim nápadům. Jestliže se rozhodnete investovat, nejlepším obdobím bude druhá polovina roku. Buďte však dostatečně opatrní a raději se poraďte s odborníkem.

Štíři se zbaví úzkosti díky meditaci a četbě

Budete úzkostní více než je záhodno, a tak se zaměřte především na psychickou pohodu. Věnujte se meditaci, přečtěte si dobrou knihu nebo zvolte cokoliv, u čeho se budete cítit uvolněně. Chystáte se provést nějaké změny? Zkuste je odložit na pozdější období.

Střelci se dočkají zasloužené odměny

Po celý rok 2021 jste tvrdě pracovali, a proto vám rok 2022 přinese spravedlivou odměnu, kterou si užijte dle svých možností. Může to být nejen luxusní dovolená na pláži, ale i adrenalinový zážitek. První polovina roku bude příznivá pro nákup plánovaných kuchyňských spotřebičů.

Kozorozi se mohou těšit na krásná místa

Tento rok vás naprosto ovládne pocit radosti a nadšení. Přitahovat vás budou krásná místa, cestování, architektura a umění. První měsíce využijte k plánování a jistému bilancování, v čem jste byli doposud úspěšní. Je velmi důležité, abyste zůstali rozumní a dost aktivní. Vždy se poraďte s odborníkem před zahájením velkého rozhodnutí.

Vodnáři by si měli vždy zachovat chladnou hlavu

Vaše současná pracovní pozice vám už nebude vyhovovat a začnete se poohlížet jinde. Zachovejte však chladnou hlavu, protože váš čas ještě nenastal. Držte se dál od pracovních neshod s kolegy a snažte se s nimi dobře vycházet. Chybí vám podpora od ostatních? Přestaňte být příliš plaší a tajnůstkářští.

Ryby by se měli zbavit lenosti

Bojujete s nedostatkem energie a dojdete ke zjištění, že vás ovládá lenošení. Ruku v ruce s tím jde i špatná životospráva a vznikající nechtěné závislosti. Pokuste se tuto situaci zvládnout meditací a sebeovládáním. Zaktualizujte své sny, protože právě v roce 2022 přichází vhodná chvíle, kdy je můžete zrealizovat.

Zdroje: www.zeny.iprima.cz, www.horoskopy.blesk.cz, www.bajecnezeny.sk