Dívka, po které muž rozhodně netouží

Nebudeme si nic namlouvat, ženy se rády nechávají hýčkat a mnohým chlapům hýčkat si svou princezničku dělá radost. Nesmí však jít ze strany ženy o vypočítavost! Dle statistik vyplývá, že muže nejvíc děsí ženy zlatokopky. Zajímají jen peníze. Je jim jedno, jaký ten chlap je, hlavně, že má naditou peněženku a ony si budou žít v luxusu. A takových není málo! Muže také odrazují ženy, které nehledají svého prince na bílém koni, ale chtějí za každou cenu pod čepec, a to co nejrychleji, nebo prostě jen touží po dítěti – „zoufalky“. Muži se také chtějí usadit, mít rodinu a domov. Ale „…nechtějí si připadat využívaní a jako prostí dodavatelé genofondu,“ řekla K. Mertlová, majitelka seznamky Date2k.

Lze přimhouřit oči…

Muži jsou od přírody dobyvatelé, tak nějak si chtějí srdce své „lady“ dobýt. Proto je často odradí žena, která přijde na první rande vyzývavě oblečená v naději, že tím zažehne v jeho srdci vášeň a že ho svede. Po pár skleničkách třeba spolu skutečně skončí v posteli a je možné, že je pak začátkem společné cesty životem, ale dle statistik muž, který hledá vztah, spíš rychle zařadí zpátečku a taková žena zůstane jen vzpomínkou jako sex na jednu noc. Muži také nevyhledávají ženy, které se až přehnaně a neustále dožadují pozornosti a chtějí být středem mužova zájmu. Takové ženy u mužů vzbuzují obavy, že ztratí svůj životní prostor a z milované bytosti se stane „stíhačka“. A plačky, breptalky, pečlivky nebo hádavky? Někteří muži před nimi prchají, jiní prostě přimhouří oči. Koneckonců to k ženám patří a nikdo není dokonalý.

Dívka, která muže nevydě

„… muži, kteří se chtějí usadit a založit rodinu, mají už jasnou představu o partnerce. Vyžadují, aby byla vyrovnaná, měla uspořádané hodnoty a aby jejím jediným nenaplněným očekáváním byl ten správný muž pro život – tedy on,” říká K. Mertlová. Muži hledají ženy, které dokážou být samy sebou. Mají ve svém životě jasno, mají své názory, své cíle a zájmy. Respektují však pohled a záliby svého protějšku. To vše dokážou skloubit a přizpůsobit společnému životu. Starají se o obyčejné radosti i starosti svého chlapa. Muži touží mít po svém boku vtipnou a milou pohodářku. A usměvavou. Úsměv na tváři si získá nejedno srdce – a nejen mužů. Muži si také váží žen, které mají svou důstojnost a hrdost, ale zároveň nejsou přehnaně sebevědomé, nechovají se povýšeně nebo pohrdavě. A samozřejmě chtějí takovou, která jim dá pocit, že on je ten, na kterém jí záleží nejvíc. Ale to by mělo být, řekla bych, oboustranné.

Zdroje: date2k.cz, www.prozeny.cz, www.novinky.cz